Λεπτομερειες

Συμμετοχή: Παιδιά 6-16 ετών σε μικτές ηλικιακά και σε φύλλο ομάδες, δηλώνουν συμμετοχή και δημιουργούν ομάδες με στόχο να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό.

Περιγραφή: Οι ομάδες, με τη βοήθεια οδηγιών ως προς την χρήση της πυξίδας και με την χρήση χάρτη που θα τους δοθεί, προσπαθούν να βρουν στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό. Κριτές θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία του χώρου για να καθορίζουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να βρουν τα σημεία-κλειδιά στον χάρτη τους.

Στόχος: Μέσα από το παιχνίδι αυτό θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συνεργαστούν και να επιδείξουν τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν στον προσανατολισμό.

Νικητές: Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα βρει πρώτη τον χαμένο θησαυρό στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με την μεγαλύτερη βαθμολογία. *** Με το παιχνίδι αυτό θα ολοκληρωθούν οι δραστηριότητες των παιχνιδιών άμμου και θα δοθεί η σκυτάλη στην απονομή, που θα γίνει στον χώρο των κατασκηνώσεων.

Image